Madteam

Vols ser monitor de marxa aquàtica?

Vols viure una experiència inusual, vigoritzant i descobrir un esport nou? Ara pots gaudir i fer gaudir als membres del vostre club de les virtuts de l’aigua de mar practicant aquesta nova activitat a la platja!

Com a novetat i per promocionar aquesta nova disciplina, l’Àrea de Formació de la FEEC ha convocat un curs de monitor de marxa aquàtica del 25 al 28 de juliol a Salou.

Per poder accedir al curs, cal tenir la llicència federativa de la FEEC del 2019 i ser major d’edat. El curs té una càrrega lectiva de 30 hores teòrico-pràctiques. Hi ha un màxim de 12 places i el mínim per a fer el curs és de 6 inscrits.

Inscripcions
Les persones que vulguin inscriure’s al curs ho han de fer a través del web de la FEEC. El termini d’inscripció per a la prova d’accés i el curs serà el 21 de juliol i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament. En cas d’exhaurir-se les places abans del termini, es comunicarà a la pàgina web de la FEEC.

Calendari del curs
Classes pràctiques: dijous, divendres i dissabte de 8 a 10 h i de 19 a 20:30 h. Diumenge de 8 a 10 h.
Classes teòriques: dijous, divendres i dissabte d’11 a 13 h i de 15 a 18 h. Diumenge d’11 a 13h.
El calendari pot estar subjecte a algun canvi.

Per a més informació podeu consultar al web de la FEEC o contactar amb l’Àrea de Formació a través del correu area.formacio@feec.cat o trucant al 934120777.

Què és la marxa aquàtica?
La Marxa Aquàtica va néixer el 2005 a la costa del nord de França i va ser desenvolupada per un entrenador professional de rem, buscant una activitat muscular i d’enfortiment cardiovascular sense traumatismes articulars. Es tracta d’una activitat física que consisteix a caminar en el medi aquàtic, preferiblement el mar, amb una profunditat dins l’aigua entre el melic i les aixelles (immersió mínima per sobre de la cintura) amb i sense rem. Es practica tot l’any en rutes prèviament identificades i paral·lelament a la costa. Les sessions, que poden durar entre 1 h i 1h 30’, tenen lloc a platges de sorra, sense grans obstacles ni riscos.


Vols un forro polar del Club?

Estimats amics i amigues, us oferim la possibilitat d'un forro polar Salewa amb el logotip del club.

NOU MODEL DE FORRO POLAR, aquest cop amb la cremallera fins sencera

Iniciem una nova comanda a causa de les moltes peticions que no vàrem poder servir.

DATA TOPE 15 juliol
DATA ENTREGA finals setembre

Talles d'home i dona, amb diferents colors. Escolliu la vostra talla, segons mides (alçada, coll, cintura...)

Guia de talles Salewa: https://www.salewa.com/es-es/tabla-guia-de-tallas

Enllaç producte: https://www.salewa.com/es-es/drava-2-polarlite-cremallera-completa-forro-polar-hombre-00-0000027257

Preus:
Entrega en mà: 36 euros
Missatger: 42 euros

Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres a info@madteam.org

FES LA TEVA COMANDA


GOIATES BARRANQUERES: les reines del descens de barrancs

Arriben les Goiates barranqueres! Una concentració de dones barranquistes, organitzada pel Comitè de Barrancs, que se celebrarà a Rialp (Pallars Sobirà) el 6 i 7 de juliol. Serà un cap de setmana on les goiates no només gaudiran del barranquisme, sinó que també hi haurà ponències, tallers teoricopràctics i taules rodones. Tot això combinat amb regals, sopars, una samarreta de la trobada, riures i moltes sorpreses més.

La trobada començarà el dissabte 6 de juliol quan, després de recollir les acreditacions i la samarreta, s’impartirà una ponència sobre formació i morfologia de barrancs, una altra de corda doble o simple i una última sobre l’evolució del material de noia. Després de dinar es podrà escollir entre realitzar un taller d’instal·lacions en capçaleres o bé una primera intervenció en cas d’accidents. La jornada no s’acabarà aquí però. Abans de sopar, es farà una taula rodona sobre com es troben les dones al capdavant d’un barranc i com actuar davant les seves pors.

El diumenge 7 serà dia d’activitat física: les noies barranquistes faran el descens d’un barranc al Pallars Sobirà.

Part de la inscripció i dels diners recaptats en el merxandatge es destinaran a projectes d’investigació pel càncer de mama.

Vine a compartir aquesta trobada femenina de barrancs. Inscriu-te a través del web fins 3 al de juliol.


Vols ser monitor de lleure amb especialitat en excursionisme?

Vols fer un curs de monitor de lleure especialitzat en excursionisme? Si la resposta és sí, t’estem esperant!

L’Escola Educa Lleure i el Moviment Azmiut organitzen aquest curs del 26 de juny al 6 de juliol. Seran deu dies intensius en plena natura on els participants duran a terme diferents activitats i tallers relacionades amb l’excursionisme i el lleure. El curs es desenvoluparà al Refugi d’Erols, situat entre Castellar de n’Hug i la Pobla de l’Illet, enmig del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Està pensat per a aquells joves que volen tenir el títol de monitors de lleure, i a més a més els agrada educar en el medi natural i/o portar infants a la muntanya. L’assignatura d’excursionisme es basa en aprendre les tècniques per saber orientar-se, llegir un mapa, preparar excursions amb infants o bé uns campaments, a la vegada que s’aprenen les eines pedagògiques per aquest sector.

El preu del curs és de 450 euros, i està tot inclòs excepte el transport fins allà.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 22 de juny enviant un correu electrònic a azimut@feec.cat, indicant nom i cognoms, DNI, correu electrònic, número de mòbil i data de naixement. Per a més informació podeu contactar amb l’organització a través del mateix correu electrònic.

Moviment Azimut
Azimut és una associació sense ànim de lucre que fa referència al Moviment Educatiu d’Excursionisme en el Temps Lliure Infantil i Juvenil de Catalunya. Va ser constituïda el gener de 1993 i agrupa aquelles entitats excursionistes que, entre les seves activitats, treballen el lleure infantil i juvenil en el context de l’excursionisme a Catalunya. El seu objectiu és ajudar a potenciar i desenvolupar aquestes seccions que tenen per espai d’actuació la muntanya, així com treballar en la promoció de les activitats pròpies d’aquest sector a Catalunya i oferir suport al col·lectiu de monitors que treballen dins aquest àmbit.


Estades per a joves als Alps (FEEC)

La vall d’Ayas (Vall d’Aosta, Itàlia) és la zona on es realitzaran les estades per a joves als Alps, del 14 al 20 de juliol, destinades a socis i sòcies d’entitats excursionistes de la FEEC i amb llicència federativa.

L’objectiu d’aquestes estades a nivell alpinístic, depenent de les condicions, serà coronar els dos cims més emblemàtics d’aquesta zona: el Pollux (4.091 m) i el Castor (4.221 m), amb opcions de poder fer el Breithorn Oriental (4.139 m) i el Roccia Nera (4.075 m). L’objectiu principal, però, és fomentar les activitats alpinístiques entre els joves i conèixer noves regions i serralades. També es treballaran continguts tècnics i de seguretat, així com d’organització, planificació i logística de les ascensions i els valors de la convivència i la companyonia.

Per participar-hi s’han de complir els següents requisits:

  • Tenir entre 18 i 25 anys. En el moment de formalitzar la inscripció s’haurà de tenir els 18 anys complerts.
  • Disposar de la llicència federativa de la FEEC de l’any 2019, modalitat D.
  • Tenir coneixements dels nusos vuit, vuit resseguit, de baga plana, estàtic o ballestrinque i maixard.
  • Dominar el IV grau de dificultat en escalada en roca.
  • Dominar la tècnica de descens en ràpel.
  • Dominar la tècnica de progressió amb grampons i la utilització del piolet en pendents de 45/50 graus d’inclinació.
  • Haver realitzar un mínim de 4 ascensions a cims de més de 3.000 metres.
  • Haver realitzat un mínim de 2 ascensions de més de 2.500 metres a l’hivern.
  • Haver escalat un mínim de 3 vies en roca de dificultat de IV grau i tres llargs de corda.

Hi ha un màxim de 10 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Els joves interessats a participar-hi han d’entregar lasol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC, enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat . El termini de recepció de sol·licituds és el 24 de juny de 2019.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com han de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció és de 500 euros i cobreix les despeses d’allotjament i les dietes. La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC.


Jornada de neteja: Refugi la Feixa

El proper 9 de Juny organitzarem al Refugi de la Feixa una Jornada de Neteja i Conscienciació sobre la temàtica dels Residus.
S’engloba dins l’acció a nivell europeu Let’s Clean Up Europe.

Any rere any, milions de tones d’escombraries acaben als oceans, les platges, els boscos i altres espais de la natura. Les causes principals són la producció insostenible i els patrons de consum de les nostres societats, les escasses estratègies de gestió de residus i la manca de sensibilització de la població.
Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la EWWR (Setmana Europea de la Prevenció de Residus) coordina una jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa.

Per sort l’entorn de la Feixa està força net, per sort aquí serà més aviat una acció simbòlica. No només netejarem, també volem que sigui una jornada festiva i educativa.

Aquest és el Programa:

9:30 h : PRÒLEG de la JORNADA. XERRADA “Valors de la zona de la Feixa i per què cal preservar-la”, a càrrec de Daniel Olivera, Guarda de la Reserva de Fauna

10 a 13 h : NETEJA de l’ENTORN del REFUGI, a càrrec de Geden Natura

13 h : VERMUT I REFRIGERI GRATUÏT pels participants de la neteja, a càrrec de Persones i Natura i El Torb Cerdanya

13 h : VERMUT MUSICAL FOLK, a càrrec del Duet La Tupina. ENTRADA LLIURE (També pels que no hagin participat en la neteja)

16 h : XERRADA i PRESENTACIÓ del PROJECTE “Vies Verdes Netes”, a càrrec d’ Eva Lavado i Mariona del Carmen

16:30h : TALLER D’OBJECTES amb MATERIALS RECICLATS, a càrrec de Geden Natura (Aportació: 5 eur)


Últimas publicaciones

Archivo